תפילה להסרת כישוף

שאלה:

שלום כבוד הרב
אני רוצה לדעת אם יש כישוף על
רויה בת עופרה אפרת
ועל
עופרה אפרת בת חנה
זה דחוף ..

תשובה:

אין היום כישופים הכל שטויות. מי שאומר שיש כישופים ומתנדב להוציא תמורת תשלום כזה או אחר, הוא פשוט נוכל הזקוק לפרנסה…

כדאי לומר את התפילה הבאה:

“נֶגַע צָרַעַת, כִּי תִהְיֶה בְּאָדָם; וְהוּבָא, אֶל-הַכֹּהֵן.
נַחְנוּ נַעֲבֹר חֲלוּצִים לִפְנֵי יְהוָה, אֶרֶץ כְּנָעַן; וְאִתָּנוּ אֲחֻזַּת נַחֲלָתֵנוּ, מֵעֵבֶר לַיַּרְדֵּן.
נָבִיא מִקִּרְבְּךָ מֵאַחֶיךָ כָּמֹנִי, יָקִים לְךָ יְהוָה אֱלֹהֶיךָ:  אֵלָיו, תִּשְׁמָעוּן.
נָהָר פְלָגָיו, יְשַׂמְּחוּ עִיר-אֱלֹהִים;  קְדֹשׁ, מִשְׁכְּנֵי עֶלְיוֹן.
נָחִיתָ כַצֹּאן עַמֶּךָ  בְּיַד מֹשֶׁה וְאַהֲרֹן.
נֶגֶד אֲבוֹתָם, עָשָׂה פֶלֶא;  בְּאֶרֶץ מִצְרַיִם שְׂדֵה-צֹעַן.
נַפְתִּי מִשְׁכָּבִי  מֹר אֲהָלִים, וְקִנָּמוֹן.
נֵר יְהוָה, נִשְׁמַת אָדָם;  חֹפֵשׂ, כָּל-חַדְרֵי-בָטֶן.
נֹפֶת תִּטֹּפְנָה שִׂפְתוֹתַיִךְ, כַּלָּה; דְּבַשׁ וְחָלָב תַּחַת לְשׁוֹנֵךְ, וְרֵיחַ שַׂלְמֹתַיִךְ כְּרֵיחַ לְבָנוֹן.

נֻדוּ מִתּוֹךְ בָּבֶל, וּמֵאֶרֶץ כַּשְׂדִּים יצאו (צֵאוּ); וִהְיוּ, כְּעַתּוּדִים לִפְנֵי-צֹאן.

נֹשְׁקֵי קֶשֶׁת, מַיְמִינִים וּמַשְׂמִאלִים בָּאֲבָנִים, וּבַחִצִּים, בַּקָּשֶׁת מֵאֲחֵי שָׁאוּל, מִבִּנְיָמִן.
רבונו של עולם , הצל את עמך בית ישראל מכל מיני כשפים ומכל מיני עין הרע. וכשם שפרשת כנפיך על אבותינו שבמדבר, שלא שלטה עליהם עינא בישא דבלעם, כן תפרוש עלינו ברחמיך הרבים להיותנו מכוסים במכסה ובהנהגה בשמותיך הקדושים מכל עינא בישא”.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. האם קים עין הרע או מגזרה קשה מחסימה מקשירה . שחור זה כישוף . התורה היא אמת רשום של שמור אותי מעין הרע מיצר הרע מכל מני כישוף . למה כתה טוען כאן כלא קים . כללמ זה המציאות זה קים עין צרה כללי