ספק בעניין מכירת חמץ שביצעתי

שאלה:

שלום וברכה,

ביצעתי דרך האתר שלכם מכירת חמץ לחמץ שלנו בדירה.
בטופס המכירה ציינתי שהחמץ יהיה מרוכז במחסן הדירה וקיבלתי מכם מייל בנוסח הבא:

קיבלנו את בקשתכם למכירת חמץ במקומות הבאים:
מקומות החמץ:
במחסן הדירה – מחסן מס' 7

כתובת:
הרב [שם הרחוב שלנו] [מספר הבניין והדירה], פתח תקווה
פתח תקווה, ישראל

בפועל, שכחתי לרכז את היינות / אלכוהול במחסן והם נשארו בארונות הבית.
כמובן שכוונתי היתה למכור את כל החמץ של הבית ורציתי לרכז את החמץ במחסן, ומטורח האירועים לפני החג שכחתי, אולם אני מבין שמה שנוסח השטר הוא הקובע לא?
האם המכירה "תפסה" לגבי מה שלא רוכז במחסן, ואם לא, מה דין מה שלא רוכז במחסן? מדובר בכ – 30 בקבוקי יין / ליקרים וכו'.

תודה ובשורות טובות,

תשובה:

שלום וברכה

בטופס שטר המכירה תמיד כותבים "ובכל מקום שהוא", אלא שלשם רצינות המכירה מציינים מקומות מסוימים, כך שבדיעבד המכירה חלה על הכל.

ערב טוב.