קשרי אם חורגת ובתו של הבעל

שאלה:

אני נשואה לגרוש עם ילדה ושהוא איתה הוא בקושי מתייחס אליי מה עושים?

תשובה:

מועדים לשמחה.

בחיי הנישואין צריך הבנה הדדית… אני מבין שהקשר ביניכם טוב ואת מרוצה, אלא שכאשר הילדה מבקרת אצלו הוא יוצא מגדרו כדי להתקרב אליה ולהיות איתה ואני מבין אותו, הכאב בריחוק מהילדה והרצון לשמר איתה קשר קרוב של אב לבתו, הוא עצום, ופשוט מרוב השתדלות לממש את הצורך האמיתי והנכון הזה הוא פחות שם לב למה שסביבו וזה טבעי. אינני אומר שזה חייב להיות כך, ניתן לשלב בין הצרכים השונים, אבל תביני אותו, ואדרבה אם תשתתפי איתו היטב באירוח, ותיצרי יחד איתו את הקשר עם הילדה, אני מניח שתרגישי יותר חלק מהמעגל והכל יהיה טוב יותר.

חג שמח וכל הטוב!