התרת נדרים

שאלה:

רבינו שלום נשבעתי מיקודם שאחותי הייתה בחנות נעליים שהנעליים שהיא תביא לאוטו לא יחזרו לחנות ואם כן אני אפסיק לעשן ואני לא יודע אם לפני שהיא באה היא חזרה עם הנעליים לשמה או שהיא הייתה שמה שאמרתי את זה לפני שהם הגיעו לאוטו ….

תשובה:

שלום וברכה

יש לעשות התרת נדרים, ולהבא לא לעשות שטויות שכאלו, משחק בנדרים הוא משחק באש! חז"ל אמרו בעוון נדרים בנים קטנים מתים חלילה, נדר אינו שעשוע!