בדיקות לא תקינות

שאלה:

נקלטתי להריון ב ה בכסלו הרב שלי אומר שזה בן הרופאה טוענת שזאת בת בבדיקה ניתגלה שייש לעובר רגלים עקומות ויכוליות שזה מתסמונת דאון
חמתי חלמה לפני שסיפרנו על איש עם זקן לבן שמבשר לה על ברית

תשובה:

שלום וברכה

חשוב לדעת, מאוד מצוי טעויות בבדיקות אלו ואין סיבה לפניקה, בעזרת ה' תתפללו ותתחזקו והילד יהיה בריא ושלם לגמרי. הרב אינו יכול לדעת אם זה בן או בת, כנראה סתם דיבר בלשון זכר מתוך שיגרת לשון, הרב אינו נביא ואינו יודע לקרוא נסתרות. חלום על איש עם זקן לבן זה גם שטויות, ואולי אפילו לא שטויות…

בשורות טובות ושיהיה בעזרת ה' בבריאות ורוב נחת.