רפואה משלימה – הילינג טיפול באנרגיות

שאלה:

האם מותר ללמוד שיטת ריפוי הילינג וכן להתראות על ידה כמובן שמדובר על פי מקורות היהדות ובעיקר קבלה נא לציין מקורות חשוב לי מאוד תודה רבה! !!!

תשובה:

שלום וברכה

בעיני הילינג ושאר הטיפולים שמסתייעים באנרגיה, יש בהם אחד משני ענינים: או דמיון ושקר [90% מהמקרים] או התחברות לכוחות שאיננו יודעים את מהותם, ויתכן שהם כוחות רע או כישוף ושאר עניני טומאה שבאים מהמזרח. שני האופנים לא נראים לי… לכן אין לעשות זאת.