נקיים לאישה מרותקת למיטה

שאלה:

אישה שרותקה למיטה בבית חולים והייתה באמצע נקיים הפסיקה לבדוק .וגם כעת תקשה עליה הבדיקה גם אם תתחיל לבדוק מחדש מה יהיה הדין ??

תשובה:

שלום וברכה

מעיקר הדין הבדיקות מעכבות רק ביום הראשון והשביעי, אם באמצע לא בדקה זה לא פוסל, בתנאי שלא הסיחה דעת משבעה נקיים. כלומר אם החליטה למשך 24 שעות שבעצם היא לא יכולה ולא מתאים לה עכשיו לספור והיא מפסיקה עליה לספור מחדש אבל אם לא החליטה כך, שתבדוק ביום השביעי ותטבול.

רפואה שלמה

הצטרף לדיון

תגובה 1