שלום בית

שאלה:

אני מגיעה לכעס ולחץ בעקבות מחלוקות ביני לבן בעלי , הוא רק שותק וגורם לי להתעצבן יותר עד כדי שאני צועקת ומקללת, איך אני עושה תשונה על זה

תשובה:

שלום וברכה

זה חמור מאוד! אשרייך שזכית בבעל שיודע לבלום פיו בשעת מריבה! מסרי לו את ברכותי.

שני דברים הכרחיים עלייך לעשות: א. לעבוד הרבה על מידת הכעס, יש ספר חכמים הזהרו בדבריכם, אולי להשיג אותו וכל יום ללמוד בגנות מידת הכעס. חכמים אמרו שכל הכועס כל  מיני גהנום שולטים בו רחמנא ליצלן.

ב. ללמוד כל יום בס' הבית היהודי של הרב שמחה כהן, על היחסים בין בעל לאשה והנעימות בבית. קריטי! לא מגיע לבעלך קללות וצעקות.

בהצלחה רבה.