תחיית המתים

שאלה:

לכבוד הרב יובל שרלו, לאחר שאיבדתי את סבי, אני עסוקה בשאלות על תחיית המתים כמו איך זה יקרה? הרי המתים קבורים מתחת לאדמה שמעליה יש כמה טונים של שיש שיקשו עליהם לצאת מתוך האדמה. ואיך הקמים ימצאו את קרוביהם הקבורים במקומות שונים ולאן כולם ילכו?

תשובה:

שלום וברכה

הרב יובל שרלו אינו קשור איתנו, אבל על כל פנים לעצם השאלה, ברור שאם ה' יכול לעשות נס וליצור למתים גוף חדש ולהפיח בהם חיים הוא יכול להסתדר גם עם השיש… הנביא מתאר שהר הזיתים יבקע כולו לשנים וכו', כך שלא תהיה בעיה כזו.

בשורות טובות ושבוע טוב.