נידה הרגשת זיבת דבר לח

שאלה:

שלום וברכה
אשה שהגיע זמנה לראות לפני כמה ימים. שהייתה בנסיעה בצהרים והרגישה זיבת דבר לח. כשהגיעה לביתה בערב הלכה לשירותים וראתה על המגן תחתון דם ומשם והלאה ממשיכה בדימומה. האם נחשב שראתה ביום או בלילה לעניין פרישה קביעת וסת וכו'? אם אפשר מקורות תודה

תשובה:

אם היה גם כתם כל שהוא של מראה טהור הוסת מתחיל בלילה, אבל אם ראתה רק את הדימום, ברור שזה אירע באותו זמן שהרגישה, ויש למנות מהיום.

ערב טוב ומבורך.