לרקוד בחתונה שאח"כ גברים עלולים לראות את הוידיאו

שאלה:

שלום וברכה,

אני אמורה להשתתף בע"ה בחתונה של משפחה דתית אך לא מאד חזקה. השאלה אם מותר לי לרקוד שם, כי אמנם הריקודים יהיו נפרדים, אבל כמעט בטוח לי שגם גברים יצפו אח"כ בהסרטת הוידיאו של הריקודים. מצד אחד יש עניין גדול לשמח כלה – וכתוב דברים חמורים על מי שמשתתף בחתונה ולא משמח, מצד שני כאמור אני חוששת שגברים יצפו אח"כ בהסרטה של הנשים הרוקדות.
מה כדאי לעשות?
בתודה מראש!

תשובה:

שלום רב,

כל עוד האישה נוהגת בצניעות אין איסור לפני עיוור או מסייע אם יהיו אנשים שישתמשו בזה לרעה. בדיוק כשם שמותר לאישה לצאת לרחוב גם כאשר יש אנשים שיסתכלו עליה באופן האסור.