לימוד משניות רמב"ם ותנ"ך

שאלה:

שלום. אני לומד בישיבה כעשר שנים, אך מרוב לימודי גמרא בעיון והלכה, לא הקפתי משניות, רמב"ם ותנ"ך. לקחתי על עצמי לאחרונה ללמוד ביום כפרק וחצי משניות, 3 פרקים רמב"ם וכשני פרקים בתנך כדי לסיים בשנה את כל הנ"ל, וככה כל שנה אשתדל לסיים. לימוד זה לוקח לי כשעתיים ביום, והוא מאד מהיר ובסיסי. שאלתי היא האם עדיף ללמוד כך, או שעדיף להתמקד על אחד מבין הנ"ל וללמוד אותו עם יותר רצינות ויותר חזרות. תודה.

תשובה:

שלום וברכה

לטעמי עדיף להתמקד. לקחת שעה ביום ללימוד פרק בשמנה ופרק בתנ"ך, ושאר היום להמשיך להשקיע בלימוד גמרא והלכה כאשר הסכנת עד כה.

בהצלחה