תשובה

שאלה:

ועוד שאלה בס"ד אים אדם לדוגמא נבג באופנוע והיה קצת שיכור וניפגע מזה היה באישפוז האים הוא יכול לומר זה משמיים כפרת עוונות כי הרי דין תורה זה ונישמרתם לנפשותכם מאוד וכמו תשים מעקה לגגך זה נחשב בבחינת דמו בראשו או שה' גילגל שיהיה שיכור ויעשה טעות וזה כפרת עוונות.

תשובה:

אינני יודע אם זו כפרת עוונות כללית, אבל מה שברור שזו כוונת עוונות על אותו עוון חמור של נהיגה בשכרות שבזה גרם סכנה עצומה לעצמו ולסביבתו.

כולי תקווה שילמד מכך כמה להשמר ולא לחזור על פשע חמור זה להבא.