התגרשו כדי להבריח רכוש והמשיכו לחיות יחד אח"כ האישה התחתנה

שאלה:

אני התגרשתי בשנת 2012 בעקבות חובות כבדים וביצענו הברחת רכוש.
לאחר הגירושים חיינו יחד באותו הבית באותה המיטה וניהלנו חשבון משותף .
כיוון שניהייתי חולה לאחר שנתיים אושפזתי ובזמן הזה אשתי התחתנה ותובעת ממני את חלקי בבית בטענה שאנחנו גרושים.
כיום אני חי עם אישה אחרת ואני דורש לבטל את הסכם הגירושין

תשובה:

שלום רב,

ראשית, צריכים לדעת שהמצב שנוצר חמור מאד. יש אפשרות סבירה בהחלט שאשתך זקוקה לגט מיידי ממך! אני לא רוצה לקבוע דברים מוחלטים בלי לשמוע את כל הפרטים, אבל ככל הנראה זה המצב – שאשתך זקוקה ממך לגט נוסף.

לגבי הבית, לא ללגמרי הבנתי את המקרה, ע"ש מי רשום הבית? כיצד היא תובעת גם את חלקך? אנא הסבר את הנושא ונשמח להשיב.