ייעוץ בשידוך

שאלה:

נפגשתי 2 פגישות עם בחור,
אני חושבת שנקרא שזרם היו כמה שתיקות אבל לא מעבר.
הכל נראה לי טוב הבעיה שעכשיו כשאני עומדת לפני פגישה שלישית אני מרגישה שאני לא רוצה להפגש
אין לי כח לזה עוד פעם להתחיל לחשוב על נושאי שיחה ואני לא נהנית בפגישות, זה עובר בלי שום רגש.
מה אני עושה?????????

תשובה:

שלום וברכה

אם הכל נראה טוב למה לא להמשיך? שום רגש לא יכול להיווצר בשתי פגישות… המשיכו, והשיקול שאין כח לחשוב על נושאי שיחה אינו עניני…

יש להתאזר בסבלנות, לנהוג באחריות, ולבדוק הכל ברצינות, בהמשך תוכלי לבחון אם נוצר ביניכם קליק או לא.

בהצלחה רבה והחלטות טובות!