צוואה שמקנה את העזבון לבנים בלבד

שאלה:

נוסח צוואה מתומצת:כל הרכוש וכו' שישאר לאחר פטירתי יועבר בשלמות לשני ילדי בחלקים שווים במקרה וחס וחלילה אחד מילדי ימות לפני אזי חלקו בעזבון יעבור אליו
השאלה היא : האם ילדי הנפטר הווה אומר הנכדים נכנסים בנעלי הנפטר

תשובה:

שלום וברכה,

עדיף לכתוב: כל הרכוש וכו' שישאר לאחר פטירתי יועבר בשלמות לשני ילדי בחלקים שווים במקרה וחס וחלילה אחד מילדי ימות לפני אזי בני הנותר בחיים יירש הכל.

בהצלחה וחיים ארוכים.