פרוביוטיקה של סופרהב

שאלה:

שלום,
1. אני סובלת מדליקות גרון חוזרות וקניתי פרוביוטיקה ייעודית לגרון של חברת סופרהב. כתוב עליה כשר חלבי בהשגחת הרבנות נצרת. האם מותר להשתמש גם למהדרין? אין פרוביוטיקה זו הכשרות מהודרת יותר.
2. בעבר קניתי פרוביוטיקה של חברת סופרהב 25 ביו וזרקתי אותה כי היה לה את ההכשרה הנל וראיתי שיש גם הכשרות בדצ. האם נהגתי נכון?

תשובה:

שלום רב,

לא נהגת נכון. היית צריכה להמשיך להשתמש. הפרוביוטיקה של חברת סופהרב היא בסדר גמור לכתחילה. והיא אינה חלבית.
הרב יוסף זריצקי