שינה במיטת אשתו בימי נידה

שאלה:

שלום וברכה!
אני מצונן ואני רוצה לשים ליד המיטה שלי מכשיר שפותח את דרכי הנשימה והאפשרות היחידה זה לשים את המכשיר ליד המיטה של אשתי ושם אני יצטרך לישון, ואנחנו כרגע אסורים. תודה!

תשובה:

שלום וברכה

חלילה לישון יחד באותה מיטה או לישון במיטתה, מוטב לאדם שיהיה מצונן כל ימיו ולא יעבור על דברי חכמים! מה שאפשר הוא פשוט להתאמץ קצת ולגרור את מיטתך למקום מיטתה ולהיפך, וכך תוכל לישון שם. או למצוא דרך אחרת להניח את המכשיר, אני בטוח שניתן למצוא פתרון.

בהצלחה ורפואה שלמה.