לכעוס על ה'

שאלה:

כל פעם שקורה לי משהו מעצבן אני כועסת מאוד על ה' כי הוא עשה לי את זה. ניסיתי כל פעם לחשוב שהכל לטובה וזה לא עוזר כי באותו רגע אני לא רואה מה טוב בזה. מה אני אעשה?

תשובה:

באופן כללי יש לך משהו כזה שאת בטוחה שהכל מגיע לך, וממילא אם משהו לא בא את כועסת, שיהיה ברור שבורא העולם לא חייב לך כלום!!! להיות בריאה, שבעה, עם קורת גג, לנשום לראות וכו', ועוד לכעוס?!

חישבי על כך הרבה, יש כאן משהו מאוד עמוק וחשוב.

הצטרף לדיון

6 תגובות

  1. אני יודעת את כל זה אבל בכל זאת ברגע שה' נותן מכה אני כועסת מה אני אעשה אני לא מלאך. אני עדיין לא מכירה בנאדם שכשהוא מקבל מכה הוא שמח ומודה על המכה

  2. וזה לא אם משהו לא בא שאני כועסת אם משהו לא מגיע אני מאמינה שזה לטובה אני כועסת כי ה' עושה שלמשל אבא שלי יצעק עלי ויקלל אותי על כלום או שאחים שלי מעליבים אותי