לימוד מוסר

שאלה:

אח שלי פגע בי לעיני כולם בשבת וקיללתי אותו באותו רגע בשקט שהוא לא יתחן לעולם וגם פעם קיללתי את אח שלי כשהייתי יותר קטנה על שהוא גם פגע בי לעיני כולם שלא יהיה לו ילדים ואבא שלי אמר לי שמי שמקלל הקללות חוזרים אליו. אני מאוד מתחרטת על זה מה אני אעשה? התרת קללות?

תשובה:

אין צורך בהתרת קללות, אלא לעשות קביעות כל יום ללמוד בספר של תיקון המידות, כדאי לחפש משהו מתאים ועדכני בחנויות הספרים, וללמוד בגנות מידת הכעס ועוד.

בהצלחה רבה