תהילים באמצע ברכות קריאת שמע

שאלה:

מותר להגיד תהילים באמצע התפילה? למשל בשחרית כשאני מגיעה ל"בעת שוועם אליו" מותר להגיד תהילים? כי אני מתפללת באוטובוס ואני עושה שמונה עשרה בבית ואז יש לי זמן פנוי לומר תהיליםפ השאלה אם זה מותר?

תשובה:

שלום וברכה

אסור להפסיק בברכות קריאת שמע לאמירת תהילים, יש לשתוק ולהמתין עד שניתן יהיה להתפלל שמונה עשרה. באופן כללי, אם יש אפשרות להתפלל בבית ובניחותא ובשקט, עדיף על פני האוטובוס.

בהצלחה