אם ישנתי כל השבת ועשיתי קידוש לעצמי בלילה מאוחר ואכלתי קצת ואז אכלתי קצת ביום כי התעצבנתי על אבא שלי אז האם זה נחשב חילול שבת? כי גם לא התפללתי כלום בגלל אבא שלי ואחותי שפגעו בי. אני מרגישה שה' ממש עצבני

תשובה:

שלום וברכה

צריך לזכור, שבורא העולם נותן לנו נסיונות כדי שנעמוד בהם. מאוד קל תמיד לומר זה הרגיז אותי וההוא עשה לי, אנחנו אחראים למעשינו, ולמעשינו בלבד.

שבוע טוב ומבורך.