ביקור בבית העלמין

שאלה:

שלום וברכה
בבקשה האים מותר לעלות לקבר אבי שניפטר
ליפני כמה שנים בחגים ואיזה חגים האים מותר ביום כיפור תודה לכם רבנים יקרים

תשובה:

שלום וברכה

לא עולים לקבר בחגים ובשבתות, ואפילו בראש חודש יש שנמנעים, עולים לקברים בימי החול בשעות היום. הזמנים המסוגלים ביותר הם ערב ראש חודש, יום האזכרה השנתי, וערב יום כיפור ביום לפני חצות היום.

שבוע טוב.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. ערב טוב שבוע טוב לכם תשובה למה שכתבתם ככה אני נוהגת ללכת בהסכרה של אבא ז'ל ביום הפטירה פעם בשנה
    ובערב יום כיפור בישעות הבוקר וזהוא
    תודה רבה לכולכם ערב נעים ותודה על התשובה