שימוש במטבח שאינו כשר

שאלה:

שלום כבוד הרב,
אני בעלת תשובה ,
אם מלאתי חזה עוף בפטריות ובצל חמים מהסיר, והנחתי את החזה עוף בתוך צלחת חד פעמית לגלגל על פירורי לחם וכו' והצלחת היתה מונחת על ניילון שהיה מונח על שיש של חילונים טרף. ובתוך החזה עוף היה פטריות ובצל חמים מהסיר שאולי הפטריות והבצל החמים נגעו ממש בצלחת החד פעמית, שהיתה מונחת על ניילון נקי לד פעמי ועל השיש,
אך ייתכן והשיש מתחת היה מעט מלוכלך והואיי אוכלים אוכל טרף בבית וגם ממקומות לא כשרים.
אז האם האוכל שהכנתי עדיין כשר? מעדיפה לדעת לפני שאני מכניסה את זה לטוסטר אובן שלי

תשובה:

שלום וברכה

אין כל בעיה, החזה עצמו אינו חם, והיה עוד צלחת וניילון…

בהצלחה רבה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה רבה,
    אך ייתכן והפטריות עם הבצל נגעו בצלחת שהיתה על הניילון הנקי שהיה על השיש, כי החזה לא הקיף את כל המלית לגמריי וסידרתי את זה על הצלחת אולי.
    כמו כן, ייתכן והנחתי על הניילון דברים ככמו תבלינים וכאלה שהיו פעם בעבר מונחים ישירות על השיש, אך לא בטוח שהצלחת היתה מונחת באותה נקודה שעליה היו מונחים קודם התבלינים שלי ,
    האם נראה לך שזה בסדר?
    לא ניקיתי את השיש לפני העבודה, אך, לא ראיתי שמה חתיכות אוכל טרף או משהו כזה, אך המטבח לא כשר ויש בו הרבה פעמים אוכל ממקומות לא כשרים (האוכל שאני מתכוונת שהיה בו ממקומות לא כשרים לא היה שלי).