בורר שחוזר מהפסק דין שנתן

שאלה:

שלום איפה אני יכול לדון דיני ממונות עם שלושה דיינים(הלכתי לבוררות עם בעל דין זכיתי בבוררות והבעל דין הלך לפוסק אחר שיחלוק על הבוררות כתוצאה מכך משך הדיין הבורר את עצמו מהבוררות)?

תשובה:

שלום וברכה,

ברוך השם ישנם הרבה בתי דינים בארץ ישראל שדנים על פי התורה הקדושה. עליך לברר על הב"ד שבעיר שלך.

אני לא מבין את פשר הדברים שכתבת, אחרי שחתמו בוררות, וזיכו אותך בפסק דין, לא ניתן לבורר לסגת מפסק הדין. כדאי שתייעץ עם מביני דבר.

בהצלחה.