ייחוד עם ילדים

שאלה:

אני עושה בייביסיטר ל5 בנים הגדול ב9 וחצי ומתחתיו בן 6, 4, 3, 2, ותינוק.
השאלה אם זה יחוד בגלל הבן 9+? והאם אחים שלו נקראים שומרים?

תשובה:

שלום וברכה

הילד בן שש בהחלט יכול להחשב שומר, הבעיה היא שבלילה בזמן שישנים לא מספיק שומר אחד וצריך שנים, והקטנים יותר אינם נחשבים שומרים.

מקורות:

ראי כאן בהרחבה.

הצטרף לדיון

10 תגובות

  1. אם יש שני שומרים גם אם ישנים זה בסדר, אבל כאן יש רק שומר אחד וזו בעיה. צריך לסדר ששכנים יוכלו להכנס מפעם לפעם ויעשו זאת.

  2. באיזה גיל צריכים להיות השומרים? ולמה כתבת שאם שני השומרים ישנים זה בסדר? אם הוא יתעורר ויחטא איתי ושני השומרים ישנו מה בסדר בזה?