וסת ארוך מידי, מה עושים?

שאלה:

ערב טוב.
זמן המחזור שלי הינו ארוך מאוד – בין 10 ל12 יום דימום.
בעלי לא מוכן שאשמור עוד 7 נקיים ואטבול במקווה וטוען שיש להקל במצבי.
מאוד חשובה לי הטהרה וכמובן חשובה לי הזוגיות.
מה ניתן לעשות ואיך לחשב את הימים לטבילה במקווה ?

תשובה:

שלום וברכה

חלילה להקל! איסור נדה חמור מאוד והוא בכרת ח"ו, חזקי ואימצי שלא להכשל חלילה. אבל המצב אכן אינו תקין כלל וכלל, והיום בקלות ניתן לסדר זאת באמצעות כדורים לסידור וסת, מדובר במשהו מאוד פשוט וחבל לסבול לחינם. קבעי תור אצל רופאת נשים טובה שמבינה לצרכי האשה הדתית, וזה יסתדר ממש בקלות בעזרת ה'.

שבת שלום.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כבוד הרב,
    הלוואי ומשהו מזה היה עוזר…
    ניסינו בלי די… גלולות שונות ואף את גלולות קלייר ולא עזר, ניסיתי התקן רחמי מירנה ולא עזר.