פת ישראל בלחם שמיועד לטוסט

שאלה:

שלום וברכה , שאלה: לחם שאפה הגוי ( פלטר), והוא מוכן לגמרי . כמוכן אין בעיה מבחינת כשרות מרכיבים. על העטיפת הלחם כתוב שהוא מיוחד לטוסט. בררתי במאפיה ואמרו לי שכוונה לצורה מרובעת שלו שהיא בדיוק תואמת לטוסטר סטנדרטי. זאות אומרת שהם לכתחילה אפו אותו אם כוונת לטוסט אבל אפו לגמרי . שאלה: האם הלחם הזה נהפך לפת ישראל ע"י טוסטר. תודה רבה בברכה

תשובה:

שלום וברכה

קשה מאוד להגדיר שהלחם עדיין באמצע הכנתו… זה סוג של פירסומת כזו כביכול זו צורה נוחה לטוסט, אבל אני בטוח שהרבה מאוד אנשים אוכלים אותו גם כפי שהוא, הוא לחם טוב וראוי והכל בסדר. ולכן בודאי זה נחשב פת עכו"ם בלי ספק. בצורה דומה מפרסמים בארץ לגבי סוג מסויים של גבינה צהובה, וברור שהרבה מאוד אנשים אוכלים את הגבינה כפי שהיא ולא בטוסט..

ערב טוב.