ספרי חול בספריה

שאלה:

שלום ותודה רבה לכם על שירות הקודש הנפלא!
אני "כמעט" פסיכולוג (מסיים ההכשרה עוד כחצי שנה בעז"ה) ויש לי ספרים רבים בפסיכולוגיה וטיפול. שאלתי – האם (מטעמי נוחות בלבד) אני יכול להניח במדף הכי עליון של ספריית הקודש ספרים אלה (כך שספרי הקודש הם במדפים שמתחתיהם והם יותר נגישים לי כך)?

תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

אין כל בעיה.

ברכת הצלחה רבה במלאכתך, שהיא מלאכת קודש אמיתית!

לצערנו אין מספיק אנשים שעושים מלאכה זו תוך הבנה מספקת לאדם הדתי ומה שסובב אותו..

שבת שלום.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. מחזק אותי לקרוא את תגובתך כבוד הרב! תודה רבה ויהי רצון שה' יהיה בעזרי ולא תצא אף תקלה מתחת ידי ונהיה שליחים נאמנים במלאכה זו