הסרת שיער לגבר במקום הערווה

שאלה:

האם מותר להוריד חלק מהשיער בערווה {דהיינו שמשאיר את עיקר השיער שמעל הערווה אבל בשיפולים פנימה מגלח וכן באחוריים} ואין כוונתו להדמות לאשה דאדרבה הוא משאיר בכוונה את השיער בשביל להראות גבר אולם יש יותר אסטתיקה שלא כל המקום מלא שערות {אם אפשר לציין מקורות וכן מהדין לספרדים ולאשכנזים וכן האם גם ע"ז נאמר שת"ח לא נוהגים כן}

תשובה:

שלום וברכה

האיסור של לא ילבש אינו רק ברצון להראות כאשה, אלא בעצם הרצון והעשייה להתיפות בדברים שמנהג הנשים לעשותם.

מקורות:

ראה עוד כאן בהרחבה.