איך מכוונים בקריאת שמע

שאלה:

שלום כבוד הרב יש לי שאלה
הבנתי שבקריאת שמע צריך לקרוא את הכוונות האלה אחרי קריאת שמע לדוגמא שמע ישראל קבל והבן ישראל וכו
האם צריךלקרוא אותם באמצע קריאת המילים לדוגמא באמצע קריאת שמע ישראל צריך לקרוא את מה שכתוב קבל והבן
או שאפשר לקרוא את המילים שמע ישראל ורק אחר כך לקרוא את מה שכתוב בדרך כלל בסידורים

תשובה:

שלום וברכה ידידי

חלילה לקרוא מילים אלו בפה, זה הפסק, פשוט חושבים עליהם תוך כדי האמירה, כשאתה אומר שמע ישראל תחשוב הבן וקבל ישראל, ה' – אדון הכל היה הווה ויהיה, וכן הלאה.

שבת שלום.