עלי תרד מגידול רגיל

שאלה:

חיפשתי תרד בסופר אחד היה של חסלט הסתכלתי על העלים היו לא משהו והיה גם תרד לא של חסלט העלים בו היו הרבה יותר יפים גדולים אבל ללא שום כשרות כמובן שבבית בדקתי נקיתי עם שטיפה יסודית זה בסדר איך שנהגתי או שמא יש חשש שבשבילים הדקים שבכל עלה יש כל מיני חרקים קטנים שמסתתרים ואין אפשרות לראותם

תשובה:

שלום וברכה

ירקות עלים קטנים לא ניתן כמעט לנקות מחרקים, ולכן לא הייתי משתמש בזה.