האם יש ברכה כאשר הלב מתרחב משמחה והודיה

שאלה:

האם יש ברכה שאני יכול לומר כאשר מדי פעם קורה משהו, לא בהכרח דרמתי, אבל שגורם לי שמחה גדולה וכולי מתמלא הודיה – אני מחפש גם מילים כדי להביע את ההתרגשות וההודיה הזו?

תשובה:

שלום וברכה

אין ברכה עם נוסח מיוחד לאירוע כזה, שמי יתן ויקרה כל יום ויום… כאן נתנו לנו חכמים מקוםלהתגדר בו, למצוא לבד את הדרך להודות לבורא עולם, אם על ידי איזו עשיית מצוה יותר בשלימות, או תפילה יותר טובה, וסתם הודיה במילים שלנו לבורא עולם על כל הטובות שהוא גומל איתנו בכל רגע!

שנראה כולנו תמיד אך טוב וחסד באופן הכי גלוי וטוב!