משחקים בעשרה בטבת

שאלה:

למשל משחקי מחשב, קנדי קראש ומשחקים אחרים.?

תשובה:

אין איסור לשחק במשחקים, אבל מאוד כדאי להקדיש גם זמן ללימוד עניני היום ולאבלות החורבן. ימי התעניות ניתנו לישראל לחזרה בתשובה ולתפילה על הגאולה השלמה, כדאי לנצל כל רגע מיום גדול זה. ידועים דברי החתם סופר, שבעשרה בטבת בכל שנה הוא יום הדין על בנין בית המקדש, יבנה או לא יבנה, נתמקד באמירת תהילים ובתפילות לבורא העולם שנזכה לראות בבנין בית המקדש במהרה בימינו!

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. אמן.

    ולגבי שירים אני יודע שכן מותר לשמוע רק שירים לימי, אבלות.

    אם במשחק המחשב יש מנגינת רקע, מותר לשמוע אותה.?