מה אני עושה עם הזכות לקניית האוכל ביום צום

שאלה:

שלום רב.,
אבקש לבדוק בעבורי לגבי היום-יום צום עשרה בטבת, האם אוכל להשתמש בזכות שניתנת לי מהעבודה לקנות אוכל, אפילו שאני צמה. (היום אני עובדת וגם צמה). אודה לתשובתכם. בשורות טובות.
גילה

תשובה:

שלום וברכה,

הזכות לקניית האוכל היא שלך כתוספת שכר, את יכולה לעשות עם הזכות כלבבך – לקנות אוכל לעצמך, או לבני משפחתך. כמו כן את יכולה למכור את הזכות לחברתך. ולכן גם כשאת צמה, הזכות שלך קיימת והיא שלך.

בהצלחה.