אישה שחותנה על ידי קידושין ושני עדי שקר

שאלה:

שלום רב.
יש לי ידידה שמנהל שלה חיזר אחריה מרגע שהתקבלה לעבודה והיא לא מעוניינת בו כי יש לה בן זוג. לפני מספר ימים המנהל הגיע אליה עם רכב ונתן לה טבעת. יום למחורת היא החזירה לו תשובה שהיא לא מקבלת את הטבעת והוא הצהיר שיש לו שני עדים והם נשואים.
הבחורה נמצאת במצב של פחד וחרדה בגלל זה וברור שהעדים הם עדי שכר אך אי אפשר להוכיח כלום.
איך היא יכולה לצאת מהמצב שלה ולהתגרש ממנו למרות שידוע שהוא לא יתן גט?

תשובה:

שלום רב,

לא ניתן להשיב על כך על פי הפרטים הללו. צריכים לדעת בדיוק מה אירע, ומה העדים יודעים.

הייתי מציע לכם להתקשר אלי ובעז"ה אנסה לסייע לכם.

הרב זאב ליטקה