פסל של כדורגל

שאלה:

שלום רב , אם קיבלתי גביע מקבוצת הכדורגל שלי ויש עליו פסל מפלסטיק/ מתכת מה אני אמור לעשות? לזרוק? ואם ההורים לא מרשים לזרוק מה אני אעשה?

תשובה:

שלום רב,

אין צורך לזרוק את זה בפרט אם זה חשוב להורים שלא תזרוק את זה. אפילו אם היה בזה סמל של צלב מאחר שזה נעשה לנוי ולא לשם עבודה זרה אין צורך לזרוק את זה.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. אין הבדל, ראה הרבה תשובות כאן באתר על בובות בצורת אדם, והמסקנה שליצור אותן אסור, אבל לשמור בבית נהגו להקל.