החטאת הרבים

שאלה:

שלום כבוד הרב יש לי שאלה
יש אתר כזה שנקרא פליקס שאפשר להעלות אליו סרטונים
עוד מלפני 8 שנים לפני שהיתי בר מצווה בכלל העליתי אל האתר הזה סרטונים שהעתקתי מיוטיוב של שירים עכשיו חלק מהשירים האלה באנגלית שיש להם קליפים עם תוכן שלא בסדר ויש לי בעיה שאני כבר שכחתי את הסיסמא של האתר לכן אני לא יכול להכנס ולמחוק ולבנתיים עבר הרבה זמן וחלק מהם התפרסמו ויש כאלה עם 7 אלף צפיות וחלק מאנשים באנטרנט העתיקו כתובות של הסרטונים מתוך הערוץ הזה והבנתי שזה נחשב החטאת הרבים וחלק מהם כבר לא בשליטתי
מה אני אמור לעשות עכשיו עם זה כי אני לא יכול למחוק את הסרטונים האלה והבנתי שאומרים שמחטיא הרבים אין מספיקין בידו לעשות תשובה

תשובה:

שלום וברכה

מה שעשית היה בשוגג כשעוד לא ידעת מחומרת הדברים, וגם לא היית עוד בר מצוה, ובסך הכל מי שרוצה לחטוא יש לו אלפי אפשרוית באינטרנט המתועב ולא נראה שהוא צריך דוקא אותך, כך שאין לך לחשוב על העבר, רק על העתיד להוסיף ולהתעלות בשמירת התורה והמצוות, ולהתקרב לאבינו שבשמים, ואין לך אהוב יותר מהשב אליו באמת!

חנוכה שמח.