הדלקת נרות חנוכה אצל ההורים

שאלה:

שלום רב
אני מוזמן להדלקת נר חנוכה אצל ההורים שלי בשעה 19:00. אני רוצה להדליק נרות בביתי עם אשתי והילדים בצאת הכוכבים.
ההורים שלי והמשפחה המורחבת חילונים והבנתי שדי מתעקשים שאני אברך ואדליק את הנרות.
כיצד עדיף לעשות כדי שמצד אחד אדליק בזמן וגם לא אאכזב את הוריי ומצד שני לא אכשל בברכות לבטלה?
תודה

תשובה:

שלום וברכה

אין כל בעיה, כיון שההורים עצמם אינם מדליקים ואתה מדליק עבורם בביתם בנוכחותם, אתה מדליק בביתך בברכה כדין, ואחר כך אתה מדליק בבית ההורים כאשר הם שומעים את הברכות, עבורם.

בהצלחה רבה