סעודת ברית אחרי הצהריים בחנוכה

שאלה:

שלום

האם ניתן לקבוע סעודת מצווה של ברית לשעה 3 בימי החנוכה?

עקב אילוצי עבודה של אם היולדת לא מתאפשר להקדים יותר

תשובה:

שלום וברכה

מאוד לא כדאי, אני משוכנע שבאופן זה כל אורחי הסעודה לא יקיימו את מצות ההדלקה בזמנה. אני משוכנע שבעבודה יבינו שהסבתא המאושרת הולכת מוקדם יותר מהעבודה לרגל השמחה, אסור שהעבודה תגרום לנו להפסיד את הרגעים היפים בחיים.

חנוכה שמח.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה על התשובה
    הבהרה- לא מדובר במקרה שהאם עובדת כשכירה, אלא כעצמאית , ויש לה התחייבות מראש למספר לקוחות
    הפרת ההתחייבות תגרום הן לנזק כספי והן לפגיעה במוניטין ובקשרים עם לקוחות

    לאור ההבהרה- האם התשובה היא שונה?