אוירה בבית

שאלה:

שלום
אני ב״ה אדם מאמין ומשתדל ללכת בדרכי הקבה יש לי ילד בן שנה וחודשיים ואני מרגיש כל הזמן שאם אני לא משתדל מספיק ללכת בדרך הנכונה הילד חס ושלום נפגע האם יש קשר האם מובא במקורות שיוך לזה

תשובה:

שלום וברכה

חלילה וחס! אתה בסדר גמור, כל אחד נכשל פה ושם, הילד יהיה בעזרת ה' מצויין אם תתן לו אבא שמח שעושה את כל המצוות והדברים הטובים מתוך שמחה נעימות וחסן נפשי!

בהצלחה