גיור ללא קבלת מצוות

שאלה:

יש אישה גויה שעומדת 'להתחתן' עם יהודי
האם יש תחבולה בהלכה לגייר אותה בלי שמירת מצוות אני יודע שזה נשמע מזלזל אבל עדיף מאשר יורד ואינו עולה מגיהנם

תשובה:

שלום רב,

חס ושלום. הרי בגיור כזה היא תשאר גויה אז מה הרווחנו? להיפך אני רואה בגיור כזה הפסד גדול, הן בגלל שיהיו כאלה שיחשבו שהיא והילדים שלה יהודים, כאשר המציאות היא כמובן הפוכה. והן לאותו יהודי. אולי בהמשך היא יתעשת, ואם היא תעבור כזה "גיור" הוא עוד יכול לחשוב שהיא "חצי יהודיה".