לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

ייחוד במונית בשעות תחילת הערב

שאלה:

לכבוד הרבנים שליט"א
האם ישנה בעיה של ייחוד למלווה של ילדה עם צרכים מיוחדים (אוטיסטית לא מדברת כלל) לנסוע עם נהג (לפעמים ערבי) ללוי כאשר היציאה לליווי מתחילה בשעה 15:00 ומסתיימת בסביבות 17:00 כאשר באמצע המלווה נכנסת לבית ספר להביא את הילדה למונית יש לציין שהדרך היא בכבישי הצפון ועמוסה כל הזמן במכוניות כמו כן עוברת דרך ישובים רבים באם אפשר נשמח למקורות בדבר

תשובה:

שלום רב.

נסיעה בתוך העיר או בכבישים ראשיים מותרת. אני מבין מדבריך שבאופן זה מדובר, ואם כן יש להקל.

מקורות:

נטעי גבריאל יחוד פרק מד סעי’ א.

הצטרף לדיון

תגובה 1