קריאה בכף היד

שאלה:

שלום ושבוע טוב,

ישנו אדם חילוני שטוען שהוא בקי בקריאה בכף היד ויכול לומר אם קיים שידוך/בן זוג לאדם וגם לתת סימנים למצאו ולזהותו, האם לסמוך עליו, יש לי מחר אצלו תור?

תודה רבה.

תשובה:

מדובר כנראה בנוכל מוצלח מאוד… אם יש לך כסף מיותר תוכל פשוט להשליכו לפח האשפה בביתך, חבל על הזמן שיקח לך הביקור בבית הנוכל…

במקום זה, תרום את סכום הביקור לצדקה ותרבה תפילה, ובעזרת ה' תוושע!

שבוע טוב.