האם להתגרש?

שאלה:

שאלה.
לאחר 35 שנות נישואין מורכבות בעלי שיתף אותי על נטייתו המינית ומשיכתו לגברים. הוא ביקש /הציע שנתגרש ע"מ לשחרר אותי להמשיך בחיי.
האם להתגרש?

תשובה:

שלום רב,

כיצד את חושבת שאנו נוכל לייעץ לך האם להתגרש או לא. את כותבת כאן שורה אחת המסכמת 35 שנים!! כולל חיים משותפים ברמה כזו או אחרת, ילדים וכד', שאלה כזו את צריכה להפנות קודם כל לאיש מקצוע. קבעי פגישה עם אדם מקצועי תשטחי לפניו את כל הלבטים,ספרי לו על החיים המשופתים ביניכם, ואז הוא יוכל לעזור לך לחדד את הלבטים שלך, ולהגיע לידי החלטה נבונה.

שיהיה בהצלחה