אני מתהליך גירושין – האם מגיע לה כתובה?

שאלה:

אני פרוד מאישתי כבר השלושה חודשים עזבה את הבית עם הילדים דורשת כתובה על כך שהירחיקה אותי מהבית למרות שלאחר היומיים ביטלה את התלונה אבל אני הורחקתי כיום אחד הילדים ברח אלי ממנה בטענה ויש הוכחות שהיכתה אותו 20שנה לא היכנה אוכל באמצע השבוע בשנה האחרונה מידי פעם נכניסה למקווה בזמן הנישואים היתה יוצאת פעם בשבוע לבד מה שהיתברר כיום שהיא מתכתבת בהודעות עם מישהוא יש הוכחות וכו מגיע לה כתובה

תשובה:

שלום רב,

זה לא ממש המקום לברר נושא זה. אני מאמין שגם לה יש טענות פה ושם… אתה צריך להציג את הכל בבית הדין והם יחליטו הם יש לה אמתלא מבוררת לעזוב את הבית, אחרת הם יזהירו אותה כדין שהיא עלולה להפסיד את הכתובה. באופן עקרוני הטענות שאתה מציג כאן, אני מאמין שיהיה קשה לפטור את עצמך מהכתובה מלבד הקשר עם אותו אדם שאני לא יודע מה טיבו ומה תוקף הראיות שיש לך. לכן הייתי מציע שתנסה אם זה אפשרי להגיע להסדר כולל כלשהו.

בהצלחה