בחורה שהיתה בצבא האם היא בחזקת בתולה?

שאלה:

שלום לרבנים ה אם נכון שהרב פראנק פסק שאשה שהולכת לצבא לא יכולה לטעון טענת בתולים והאם היום זה למעשה אשמח למקורות

תשובה:

שלום רב,

לא הבנתי מה הפירוש שהיא טוענת טענת בתולים, הבעל יכול לטעון שהיא לא בתולה ולכן מגיע לה בכתובה מנה ולא מאתים.

לעצם השאלה, אני לא שמעתי דבר כזה. וזה גם ממש לא רלוונטי אם היה אומר את זה. המדד אמור להיות אם היא תחשב "בחזקת בתולה" או לא, ועליך לבדוק היום בחורה שהולכת לצבא אם היא לאחר מכן עדיין בחזקת בתולה, לעניות דעתי לא.