כתם אחרי תשמיש עם כאב

שאלה:

נראה כתם על הסדין מיד אחרי התשמיש. בזמן התשמיש חשה כאב. לוקחת גלולות שלוקחים ברצף ולא מקבלים מחזור בכלל. האם אוסר?

תשובה:

שלום וברכה

אם הסדין הוא לבן והכתם גדול כגריס – מעט יותר ממטבע של שקל, יש בו כדי לאסור, לא סומכים על תחושת הכאב בלבד, אבל אם את חושבת שאכן יש לך שם פצע, תוכלי ללכת לאחות טהרה מוסמכת שתבדוק זאת, ואם תמצא פצע שעשוי לדמם תוכלי לתלות בו את הכתם. באתר של מכון פועה תוכלי למצוא אחיות טהרה בפריסה ארצית רחבת היקף.

בהצלחה.