דיני ייחוד במשרד

שאלה:

שלום
אני עוסקת בטיפול פסיכולוגי לנשים. הקליניקה שלי נמצאת במתחם גדול שבו הרבה חדרים ותנועה של אנשים. החדר שלי באחד הצדדים שם. לא נעול אבל בזמן שאני נמצאת הוא 'שלי' ולכן מעולם עד היום (כשנה) אף אחד לא פתח אותו.
שאלתי: לצורך עבודתי אני צריכה להיפגש עם בחור באופן חד פעמי. האם יש כאן בעית ייחוד ואם כן, האם ישנה דרך לפתור אותה או שבנסיבות הללו הדבר לא אפשרי. תודה רבה

תשובה:

שלום רב

אם אכן מדובר בחדר המיוחד רק לך וזה לא מנומס להכנס שם ואין חשש שזה יקרה בהחלט יש שם בעיה של יחוד, ואין להפגש איתו שם אלא אם כן תשאירו את הדלת פתוחה ממש ולא רק שאינה נעולה.

בהצלחה רבה