אני פרוד מה עושים בנתיים?

שאלה:

שלום .
שמי == אני נשוי +3 בנות. כבר חודשיים שאני פרוד מאישתי ואנחנו עכשיו בתהליך גרושין. השאלה שלי היא כך: לא קיימתי איתה יחסי אישות כבר למעלה מחצי שנה. היצר שלי גבוהה מאוד ובכל זאת אני מכבד את המושג "נשוי". בלי קשר הייתי רוצה שיהיה לי בן זכר בעולם.
איך אני מתנהל ומה אני עושה בקשר לתחושות הללו. ומה ניתן לעשות? יש לציין שאני רואה מדי פעם את האשה כשאני מגיע לראות את הבנות שלי והיצר המיני שלי גובר.
תודה

תשובה:

שלום רב,

אין הרבה מה לומר לך, מלבד לבחור באחת מהאפשרויות, או לנסות לזרז את מועד הגירושין ואז להתחתן עם אישה אחרת. או להגיע להסכמות עם האישה על יחסי אישות. ברור שכל עוד שאינם גרושים היא יכולה ללכת למקווה ולטבול ולקיים יחסי אישות (ראה כאן בהרחבה), למרות שאתם בדרך לגירושין. אפשר גם לעשות בדרך טובה ובאווירה ראויה שתגרום להסכמות גם בנושא זה.

מלבד אפשרויות אלו, אני לא רואה כל פתרון הלכתי. יתכן שיש כדורים או דברים טבעיים הגורמות לסייע להתגבר על היצר המיני.

הרבה הצלחה

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. הכי טוב להוסיף בלימוד תורה.
    מנסיון שלאישתי היו בעיות שלא יכולנו לקיים יחסים שאפשר לשנות את הגישה בראש ולהחליט שזה לא מעניין אותי.
    בהצלחה.